onsdag 8 december 2010

Mikael Wiehe ny CD-EP till 1:a maj

wiehe linköping

Musiken har alltid haft en stor betydelse. Musik kan förmedla känsla och har en fantastisk förmåga att skapa gemenskap. På LO var jag delaktig i  flera olika musikproduktioner varav två CD som gavs ut inför 1:a maj åren 2007 och 2008.

Nu återupptar Ord & Kulturproduktioner detta i och med den CD-EP som planeras att utkomma i april med 4-6 tidigare icke publicerade inspelningar med den välkände och uppskattade sångaren och låtskrivaren Mikael Wiehe.

"Vi låter oss inte besegras" är en samproduktion mellan Tommy Karlsson; Red Voices, Mikael Wiehe och Ord & Kulturproduktioner med stöd från ABF.

Ord & Kulturproduktioner inbjuder till förhandsbeställningar av ”Vi låter oss inte besegras” som bara kommer att distribueras på detta sätt. Dvs. för att få plattan måste man förbeställa den till sin organisation eller liknade.

Givetvis kan även privatpersoner beställa den, men den minsta beställningen är 10 ex. Endast beställningar per post eller e-post, muntliga beställningar skall bekräftas skriftligt.

Beställningar skall vara Ord & Kulturproduktioner tillhanda senast den 1 mars 2011 och är bindande. Endast beställd upplaga kommer att produceras och minimiupplaga för att produktionen skall genomföras är 10.000 ex totalt.

Det blir möjligt att få sin logotype på omslaget och då till självkostnadspris.

Prislista

10-50 ex 30 kr/ex

50-100 ex 25 kr/ex

100 -   ex 20 kr/ ex

Moms tillkommer med 25 % samt porto/distributionskostnader.​

Beställningar görs till ordochkultur@telia.com

Text och foto: Ingemar E. L. Göransson